Türk İş ve Türk İş’e bağlı sendikaların temsilcileri, AK Parti İl Başkanlığı görevine atanan Av. Mehmet Karadağ’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Gerçekleştirilen ziyarete Türk İş İl Temsilcisi ve Şeker İş Çorum Şube Başkanı Sefer Kahraman’ın yanı sıra Türk İş’e bağlı Belediye İş Sendikası Çorum Şube Başkanı Mehmet Şen, Haber İş Sendikası İl Başkanı Mustafa Seyrek, Tarım İş Çorum İl Temsilcisi Yüksel Şahan, Selüloz İş Çorum İl Temsilcisi İbrahim Karaman, Yol İş 1 ve 2 Nolu Şube İl Temsilcileri Cafer Erkoç, Hüseyin Coşkun, Dursun Yücel, Mustafa Karaca yer aldı.

Ziyarette Karadağ ile bir süre görüşen Kahraman, bir sivil toplum örgütü olarak her zaman devletin yanında olduklarını belirtti.

Karadağ’a yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulunan Kahraman, “Biz sivil toplum örgütü olarak siyasetle birlikte Çorum ortak paydamız. Her zaman elimizi taşın altına koymaya hazırız” diye konuştu.

AK Parti İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Çorum’un yönetimi konusunda tam bir işbirliği içerisinde olacağız. Çorum ortak paydasında taş üstüne taş koymaya çalışıyoruz. Ülkemizin yönetilmesinde sizlerin destekleri de bizler için önemli. Önerilerinizi bekliyoruz” şeklinde konuştu. (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim