“Çorum Mutfağı”, 6 Mart 2017 Pazartesi günü, her gün saat 11.40 ile 13.00 arasında Show TV’de yayınlanmakta olan “Nursel’in Evi” programında ekrana gelecek.

Programın çekimleri, geçtiğimiz günlerde Show TV’nin İstanbul’daki Stüdyosu’nda yapıldı.

Nursel Ergin’in hazırlayıp sunduğu programa, Çorum yemekleri konusunda özel bir yeteneğe sahip, emekli öğretmen Leyla Kulucan, merhum Aşık Şekip Şahadoğru’nun torunu, Çorumlu sanatçı Tülay Örten Yıldız ve Vakıf 19 Başkanı Alper Bilan katıldı.

Leyla Kulucan, programda, şekerleme, leblebili kurabiye, Çorum mantısı, kıymalı su böreği, has baklava, kuru mantı ve kıkırdaklı düğün çorbası yaparak Çorum’un yöresel yemeklerini tanıttı.

Tülay Örten Yıldız, güzel sesiyle üç Çorum türküsü okurken, Alper Bilan da, Çorum kültürüne ilişkin bilgiler verdi.

Vakıf 19 Başkanı Alper Bilan, kendilerine desteklerinden dolayı Vali Necmeddin Kılıç, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Katipler Konağı, sanayici-işadamı Haydar Ali Öztaş ve Çorumlu sanatçı Gökhan Ertek’e teşekkür etti.

Haydar Ali Öztaş konuk etti

İstanbul’da yaşayan eğitim gönüllüsü hemşehrimiz, sanayici-işadamı Haydar Ali Öztaş, çekim için giden hemşehrilerini İstanbul’da misafir etti. Fotoğrafta Öztaş, Alper Bilan ve Tülay Örten Yıldız’la birlikte görülüyor.

(Selda FINDIK)

Editör: TE Bilisim