MİSİAD Genel Merkezi’nde gerçekleştirilen ödül töreninde MİSİAD Genel Başkanı Feridun Öncel, Genel Başkan Vekili Altuğ Çankaya, Divan Kurulu Üyesi Mustafa İltekin, bazı illerin şube başkanları ve yöneticilerinin yanı sıra Çorum MİSİAD Şube Başkanı Selahattin Ezer, yönetim kurulu üyeleri Ali Akcan ve Mustafa Şimşek ile Sungurlu eski Belediye Başkanı Fevzi Örslü hazır bulundu.

ÖNCEL’DEN ÇORUM ŞUBESİ’NE ÖVGÜ

Törende konuşan Genel Başkan Feridun Öncel, Çorum MİSİAD’ın başarılı çalışmalarının devamını dileyerek, MİSİAD ailesinin dünyanın dört bir yanında, dürüst, namuslu başarılı iş adamı ve sanayicileri çatısı altında toplayarak ülkemize katma değer ve istihdam kazandırmaya devam ettiğini söyledi.

Bu anlayışla Çorum Şubesi’nin derneklerinin lokomotif şubelerinden biri olduğunu dile getiren Öncel, “Şube başkanımızın nezdinde Çorum şube yönetim kurulunu başarılarından dolayı tebrik ediyorum” dedi.

“BU ÖDÜL ÇORUM ŞUBEMİZİN BAŞARI ÇITASINI DAHA DA YÜKSELTECEK”

Çorum Şube Başkanı Selahattin Ezer ise bu başarının yönetim kurulu arkadaşlarının emek ve katkılarıyla sağlandığını belirterek, “Bu ödülü tüm arkadaşlarım adına alıyorum. Sayın Genel Başkanımızın takdirini kazanmak benim için en büyük ödüldür. Bu çatı altında bulunmaktan gururluyum ve bu ödül Çorum şubemizin başarı çıtasını daha da yükseltecek, her zaman olduğu gibi bundan sonra da çalışmalarımız artarak devam edecektir” diye konuştu.

Konuşmaların ardından MİSİAD Genel Başkanı Feridun Öncel, takdir belgesini Çorum Şube Başkanı Selahattin Ezer’e verdi. (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim