Çorum'dan doğmuş ve ayakkabıda bir dünya markası haline gelen Greyder Ayakkabı Fabrikası sahiplerinden Süreyya Kavlu'nun daveti üzerine fabrikayı ziyaret eden MHP Belediye Başkan Adayı Kenan Şahin, fabrika yöneticileriyle görüştü. Ardından da fabrikanın üretim bölümüne geçerek üretim aşamaları hakkında detaylı bilgi alan MHP Adayı Kenan Şahin, çalışanlarla da sohbet etti.

MHP Merkez İlçe Başkanı Ertuğrul Onan ve parti yöneticilerinin de eşmek ettiği ziyarette Greyder'in bir dünya markası olmasından dolayı gurur duyduğunu ifade eden MHP Adayı Şahin, Çorum'un Greyder gibi markalarla adeta markalar kenti haline gelmesi için Başkan seçilmesi durumunda elinden gelen çabayı göstereceğini söyledi.

Çorum'un müteşebbis ruha sahip insanlarının yapamayacağı hiçbir şeyin olmadığını vurgulayan MHP Adayı Kenan Şahin, devletten yeteri kadar destek görmeyen Çorum'un yerel katmanları harekete geçirerek her alanda olduğu gibi sanayisiyle bölgenin yıldızı olmayı hakettiğine dile getirdi.

Greyder Ayakkabı Fabrikası sahiplerinden Süreyya Kavlu da ziyaretinden dolayı MHP Belediye Başkan Adayı Kenan Şahin ve partililere teşekkür ederek seçimlerde başarılar diledi.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim