Belediyeler arasındaki ekonomik, kültür sanat ve spor gibi alanlarda faaliyet ve projeler geliştirmek amacıyla Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun talimatıyla Yeşilli Belediyesi ile kardeş belediye olan Çorum Belediyesi, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’nün talimatıyla Başkan vekili Ahmet Yabacıoğlu’nun başkanlık ettiği heyet Mardin’e gitti. Heyette Park ve Bahçeler Müdürü Eyüp Aytekin, Fen İşleri Müdürü Mikdat Yıldırım ile inşaat mühendisi Onur Sarıoğlu da yer aldı.
Her iki belediyenin ortak çalışma yürütmesi konusunda daha sık aralıklarla karşılıklı ziyaretlerin arttırılmasına yönelik görüş birliğinin oluştuğu ziyarette misafirlerini sıcak bir şekilde ağırlayan Yeşilli Belediye Başkanı Hayrettin Demir, Çorum heyetini Yeşilli’de ağırlamanın gururunu yaşadıklarını söyledi.

“MUTLULUKLARIMIZI PAYLAŞARAK BÜYÜTECEĞİZ”
Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Yabacıoğlu, Mardin-Yeşilli’ye yaptıkları ziyarette kendileriyle yakından ilgilenen Yeşilli Belediye Başkanı Hayrettin Demir’e teşekkür etti. Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’nün selamlarını Yeşilli Belediye Başkanı Hayrettin Demir’e ileten Yabacıoğlu, Başkan Demir’i Çorum’a davet etti.
Yabacıoğlu, “Sayın Başkanımızın ve Yeşilli halkının gösterdiği misafirperverlik bizleri ziyadesiyle mutlu etti. Her iki belediyemizin de yapmakla yükümlü oldukları hizmetler var. Bu hizmetlerin başında önce manevi yatırımlar, devamında da maddi ve kalıcı projeler gelmektedir.” dedi.

“ÇORUM BİZDEN, BİZ ÇORUM’DAN AYRI DEĞİLİZ”
Yeşilli Belediye Başkanı Hayrettin Demir de yaptığı konuşmada Çorum Belediyesi ile kardeş şehir olmaları nedeniyle çok mutlu olduklarını söyledi.
Çorum Belediyesi ile bundan sonraki dönemlerde sık sık görüş alışverişinde bulunacaklarını ve daha sık ziyaretler gerçekleştireceklerini söyleyen Demir, “Bizim her zaman evimizin bir odası, bir köşesi sizi ağırlamak için sıcak yüreklerimizle birlikte sizleri bekliyor. Siz bizimsiniz, bizler de, buralarda sizin ve sizlerindir. Bu duygu ve düşüncelerle sizleri burada ağırlıyor olmaktan duyduğum memnuniyeti bir kere daha belirtmek istiyorum. Başkan yardımcımızın şahsında Başkanımız Sayın Muzaffer Külcü beye de selam ve muhabbetlerimi gönderiyorum” dedi.
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim