MAN, birbiri ardına düzenlenen törenlerle; Çankırı Özlem Turizm, Çorum Kamil Koç’a 3’er adet Süha Turizm’e 2 adet (MAN Lion's Coach tip 2+1 VIP), Topçam Turizm’e 1 adet (MAN Lion's Coach) ve Çimse-İş Sendikası’na da 1 adet (Neoplan Tourliner ) olmak üzere toplam 10 adet otobüs teslimatını gerçekleştirdi.
Çorum Kamil Koç’a yıl sonuna kadar teslim edilen otobüs sayısı ise verilen sipariş gereği 15’i bulacak. Filosu MAN otobüslerinden oluşan Çorum Kamil Koç, 15 adetlik 2+1 VIP koltuklu otobüs siparişinde yine MAN Lion's Coach otobüslerini seçti. 2016 yılında tamamlanacak siparişin ilk 3 otobüsü, Çorum Kamil Koç yetkilisi Seyit Şahin’in katılımıyla düzenlenen törenle Çorum Kamil Koç’a Otobüs Bölge satış yöneticisi Ufuk Demirer tarafından teslim edildi.
Bu son siparişlerinde de kendi tercihlerinin yanı sıra yolcu taleplerinin de etkili olduğunu belirten Seyit Şahin, 12 metrelik otobüste 37 yolcu koltuğu sunan yeni nesil MAN Lion's Coach otobüslerin ikinci elde sağlayacağı avantajları da vurguladı. Şahin, MAN otobüslerinin sağladığı yakıt ve işletme ekonomisi, konfor gibi avantajların yanı sıra motor gücü, otomatikleştirilmiş şanzıman gibi ileri teknolojinin getirdiği rahat kullanım ve yüksek güvenliğin de tercihlerinde etkili olduğunu söyledi.
(Volkan SINAYUÇ)
Editör: TE Bilisim