Çorum İmam Hatip Lisesi´nden 1977 yılında mezun olanlar 38 yıl aradan sonra ilk defa Osmancık´ta bir araya geldiler. Her birinin farklı bir iş koluyla çalıştığı eski öğrenciler, buluşmadan dolayı mutlu olduklarını dile getirdi. Osmancık eski Milli Eğitim Müdürü ve İl Genel Meclis Üyesi Süleyman Şener ve Yusuf Tüzün, Habib Görkem tarafından organizasyonu gerçekleştirilen buluşmada eski günler yad edildi.
İmam Hatip Lisesi öğrencilerin bir araya getirenlerden Süleyman Şener, buluşmanın önemine değindi. 1977 yılında Çorum´da geçen anıların anlatıldığının altını çizen Şener, “Bu organizasyonda emeği geçen öncellikle Yusuf Tüzün hocama ve bu buluşmada bizleri yalnız bırakmayan siz değerli arkadaşlarımıza teşekkür eder, sizlere Osmancık´ta ev sahipliği yapmaktan onur ve gurur duyarız.” Dedi.
Osmanbey Konağı´nda bir araya gelen İmam Hatip Lisesi mezunları birbirlerine hayat hikayelerini anlatarak güzel zaman geçirdiler. Yenilen yemeğin ardından Osmancık turu yapan İmam Hatip Lisesi eski öğrencileri, bir sonraki buluşma için sözleşerek ayrıldılar.
(Fatih Kılınç)
Editör: TE Bilisim