Adalet ve Kalkınma Partisi Çorum Milletvekili Adayı Ahmet Sami Ceylan, esnaf ziyaretleri kapsamında Yukarı Sanayi, Bakırcılar Çarşısı, Cengiz Topel Caddesi ve Nurettinbey Caddesi'nde esnafla kucaklaştı.
Ahmet Sami Ceylan, beraberinde; AKP İl Başkan Yardımcısı Adnan Armağan, İl Yönetim Kurulu Üyeleri; Memduh Akbaş, Ünal Nalçacı, Mustafa Kılıç, Emin Türker, İl Genel Meclis Üyesi Erhan Akar ve bazı partililerle birlikte esnafı ziyaret ederek, hayırlı işler diledi. Diğer cadde ve sokaklarda olduğu gibi Yukarı Sanayi'de ve Bakırcılar Çarşısı'nda da esnafın ve halkın yoğun ilgisiyle karşılaşan Ceylan, oldukça renkli görüntüler içinde gezisini tamamladı.
Bakırcılar Çarşısı'nda bakır işleyen, çekiç sallayan, sanayide araç tamir eden Ceylan, kahvehanelerde de okey oynayan vatandaşlarla sohbet ederek bir süre oyun izledi.
1 Kasım seçimleri için esnafın ve halkın desteğini isteyen Ahmet Sami Ceylan, seçimlerden sonra evini Ankara'ya taşımayacağını, evinin, ailesinin Çorum'da olacağını, Çorum ile olan bağlarını hiçbir zaman koparmayacağını anlatarak, “Çorum'da doğup büyüdüm, içinizden biriyim. Ben de bir esnafım. Sorunlarınızı çok iyi biliyorum. Sadece benim ve diğer adaylarımızın milletvekili olması bir anlam ifade etmez, önemli olan AKP’nin güçlü bir şekilde, tek başına iktidara gelmesi.
Bizler kendi geleceğimizi değil, ülkemizin, şehrimizin geleceğini düşünen, şahsi ikbal peşinde değil, davanın peşinde koşan insanlarız. Yaşanan terör olaylarının tamamın sıfırlanması, istikrarın, huzurun devamı için bu ülkenin AKP’ye ihtiyacı var. Bizi Ankara'ya güçlü bir şekilde gönderin, ayaklarımız yere sağlam bassın ki hizmetlerimizi daha rahat yapalım, daha seri kararlar alalım ve alınan kararları hayata geçirelim” dedi.
Ceylan, AKP’nin yeni seçim beyannamesi ve iktidara geldiğinde uygulayacağı projeler hakkında da kısa bilgiler verdi. Esnafla sohbet eden, onların sorunlarını, taleplerini dinleyen Ceylan, alışveriş yapan vatandaşlarla da selamlaştı, sohbet etti.
Esnaf, Milletvekili Adayı Ceylan'a sıcak ilgi gösterirken, Çorum'un içinden yetişmiş, kendisi de bir esnaf olan Ceylan'ı milletvekili olarak görmek istediklerini dile getirdi.



(Ömür SOYTEMİZ)
Editör: TE Bilisim