AK Parti İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ, ilçe başkanlarıyla istişare toplantısı gerçekleştirdi. Karadağ, bundan böyle ilçe başkanlarıyla her ay bir araya gelerek teşkilat çalışmaları ve yapılacak işler konusunda görüş alışverişinde bulunulacağını söyledi.

İl Yerel Yönetimler Başkanı Mustafa Tuzcu ile birlikte AK Parti Belediye Meclisi Grubunun toplantısına katılan İl Başkanı Karadağ, toplantıda yerel yönetimlerin önemine dikkat çekerek, "Belediyemizle el ele verip Çorum için çok verimli çalışmalar yapacağız. Hem il belediyemizin hem de ilçe belediyelerimizin çalışmalarını takdirle karşılıyoruz. Birlikte Çorum'umuz ve vatandaşlarımız yararına daha iyi neler yapılabilir, bunun gayreti içerisinde olacağız" diye konuştu.

Toplantının ardından İl Başkanlığı makamında ilçe başkanlarıyla bir araya gelen Karadağ, ilçe teşkilatlarındaki son durum hakkında bilgi aldı.

İLÇE BAŞKANLARIYLA HER AY İSTİŞARE YAPILACAK

Bundan sonra her ay ilçe başkanlarıyla istişare toplantısı gerçekleştireceklerini açıklayan Karadağ, bu toplantılarda parti çalışmaları, teşkilatların son durumları ve ilçelerin sorunlarının görüşüleceğini kaydetti. Karadağ, "Böylece ilçe teşkilatlarımızla olan iletişimimiz kesilmeden devam edecek ve birlik beraberliğimizi daha da sağlamlaştıracağız" dedi.

REFERANDUM İÇİN HASSASİYET TALEBİ

Önümüzdeki süreçte Türkiye'nin bir referandum yaşayacağını hatırlatan Karadağ, ülke için tarihi bir oylamaya sahne olacak olan referandum konusunda bütün ilçe başkanlarının hassas davranmasını istedi.

İLÇE TEŞKİLATLARIMIZLA TEK TEK BİR ARAYA GELECEĞİZ

Teşkilat çalışmalarının kendileri için çok önemli olduğunu kaydeden AK Parti İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ, "Bundan böyle İlçe Başkanlarımızla rutin olarak her ay istişare toplantıları gerçekleştireceğiz. Toplantılarımızda ilimiz ve ilçelerimiz için neler yapabilirizi konuşacağız. Sorunlarımız nelerdir, çözüm yolları nelerdir bunları araştıracağız" diye konuştu.

Karadağ, hafta sonu yapılacak genişletilmiş il danışma toplantısı konusunda ilçe başkanlarını bilgilendirerek, en kısa sürede tüm ilçe teşkilatlarına ziyarette bulunacağını ifade etti. (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim