AK Parti’de yeni bir dönemin başladığını ve bir bayrak değişimi yaşandığını belirten Külcü, bunun siyasi partilerde olağan bir durum olduğunu, geçmiş yönetime çalışmalarından dolayı teşekkür ettiklerini kaydetti.
Kişi olarak olgunlaştıran bir süreç geçirdiklerini belirten Külcü, siyasette tecrübeli bir kişi olarak Karadağ’ın başarılı bir il başkanlığı yapacağına inancının tam olduğunu kaydetti. AK Parti’yi birlikte kurduklarını anlatan Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, “Siyasetten umudun kesildiği bir dönemde AK Parti kuruldu. Çorum’a asılan iki tabelayı birlikte asma imkanımız oldu. Birlikten güç doğduğu için birlikte yol yürüyüp çalışmaya devam edeceğiz. Çorum için iktidarıyla, muhalefeti ve sivil toplum kuruluşları ile birlikte hareket etmemiz gerekiyor. Türkiye zorlu bir süreçten geçiyor ve terör örgütlerinin neler yapmak istediği ortada. Allah’ın izniyle bunların başı ezilecek. Yeni anayasa gündemde bunun ardından referandum gelecek. Başkanlık sistemiyle de ülkenin daha iyi olacağına inanıyoruz” dedi.
AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ da konuşmasında güzel bir birliktelik yaşanacağına inandığını ifade etti. AK Parti’nin kuruluşundan önce de hizmet verdiklerini söyleyen Karadağ, AK Parti’yi birlikte kurduklarını ve yine ayağı yere basan insanlarla aynı sularda hedefe doğru ilerlediklerini vurguladı.
Kim tuzak kurarsa kursun bu tuzakların milletin desteği sayesinde bir bir bozulacağını söyleyen Karadağ, bu mekanları daha iyi hizmet etmek için işgal ettiklerini kaydetti.
(Erkan BAYATLI)
 
Editör: TE Bilisim