2002’den bu yana yapılan her seçimde Çorum halkından büyük destek gördüklerini vurgulayan Muzaffer Külcü, “İlk günden itibaren bizimle birlikte yürüyen aziz milletimize çok teşekkür ediyorum. 2002’den beri yaşadığımız 12 seçimde de hemşehrilerimiz bizim arkamızda dağ gibi durdu. Son olarak değişimin ve dönüşümün önünde duranlara Çorum halkı 16 Nisan’da en güzel şekilde cevap verdi.” diye konuştu.

Referandum sonuçlarına itiraz eden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu2nu da eleştiren Muzaffer Külcü, “Girdiği her seçimi kaybeden Kılıçdaroğlu şimdi de milleti mahkemelere veriyor. Kimsenin milletin iradesini sorgulamaya hakkı yoktur. Mahkeme mahkeme dolaşarak referandum sonuçlarına itiraz eden Kılıçdaroğlu’nun bu tavrı dünyada tektir. O’nun millî iradeye karşı olan bu yaklaşımı, bir ibret vesikası olarak tarihe geçecektir.” ifadelerini kullandı.

16 Nisan’la birlikte Türkiye’nin safralarından kurtulacağını savunan Başkan Külcü şöyle devam etti:

“16 Nisan’dan itibaren Türkiye’de yepyeni bir dönem açılmıştır. Nasıl ki safra atılınca bünye temizlenir, işte ülkemiz de 16 Nisan Referandumu ile birlikte safralarından kurtulmak için önemli bir adım atmıştır. Aziz milletimiz statükoculara gereken cevabı vermiştir. Artık Türkiye başkalarından icazet alarak adım atmayacaktır. ABD ve Rusya nasıl kimseden izin almadan istediği yeri bombalıyorsa, biz de bundan sonra ülke güvenliğimiz için hiçbir devletten izin almadan gereken hamleleri atacağız. Sincar Operasyonu, bunun ilk örneğidir.”

(Recep SERBES)

Editör: TE Bilisim