Çorum Ticaret ve Sanayi Odası’nın Şubat ayı Olağan Meclis Toplantısı yapıldı.
TSO Meclis Başkanı Erol Karadaş başkanlığında önceki akşam gerçekleştirilen toplantıda gündem maddeleri oylanarak kabul edildi. Toplantıda ayrıca Oda’nın iki aylık faaliyetleri de slayt gösterisi eşliğinde Meclis Üyeleri’ne aktarıldı.
Toplantının açış konuşmasını yapan Meclis Başkanı Erol Karadaş, TSO Türk Sanat Mûsıkîsi Korosu tarafından her yıl geleneksel olarak bahar aylarında verilen konserlerin bu yıl ülkemizde yaşanan terör olayları ve çok sayıda asker ve polisin şehit olması nedeniyle iptal edildiğini duyurdu.
Erol Karadaş ayrıca ÇORUM HABER tarafından “Yılın Adamı” seçilen TSO Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal’ı Oda Meclisi adına tebrik ederek, gazetemize teşekkürlerini iletti.
TSO Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal da kendisinin ÇORUM HABER tarafından “Yılın Adamı” seçilmesini değerlendirerek, bu başarıda tüm Oda Meclisi’nin ve iş dünyasının katkısı olduğunu vurguladı.
Başaranhıncal, “Bilindiği üzere ÇORUM HABER Gazetesi, şahsımı 2015 Yılın Adamı olarak ilân etmiştir. Bu unvan şahsıma verilmiş gibi görünse de bu elbette yönetim kurulumuzun, meclis üyelerimizin, hatta bütün iş dünyasının başarısıdır. Çünkü ekibim ile birlikte bizler; iş dünyamızın, iş adamlarımızın destekleriyle güçlü ve başarılı olabiliyoruz. Bundan sonraki süreçte de yine iş dünyamızın desteğiyle çalışmaya, iş dünyamıza, ilimize ve ülkemize katma değer üretmek için gayret edeceğiz. Bu süreçte gerek gazete ilânlarıyla, gerek ziyaretimize gelerek ve gerekse bilvesile kutlama yaparak bizleri onurlandıran herkese teşekkür ediyorum.” diye konuştu.
TSO Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal da ÇORUM HABER tarafından “Yılın Adamı” seçilmesinden ötürü büyük bir mutluluk ve onur duyduğunu belirterek, “Bu unvan her ne kadar şahsıma verilmiş gibi görünse de bu elbette Oda Yönetim Kurulumuzun, Meclis üyelerimizin ve hatta tüm iş dünyasının başarısıdır. Bizlere ‘Yılın Adamı’ şeklinde bir unvan vererek, Çorum iş dünyasını onure eden ÇORUM HABER Gazetesi’nin Genel Müdürü Mehmet Yolyapar başta olmak üzere yönetim kuruluna ve tüm çalışanlarına teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.
(Recep SERBES)

Editör: TE Bilisim