Bursa’da yaşayan hemşehrimiz Prof.Dr. Erdoğan Tuncel, İstanbul’dan emekli üst düzey bürokrat Mustafa Tatar, Bodrum Turgutreis’te yaşayan Çorumlu işadamı İsmail K. Battal, Avukat Ahmet Ünal ve Özlem Max Mobilya Sahibi Metin Ünal, ÇORUM HABER’in yayın hayatında 34. yılını ve Genel Müdürümüz Mehmet Yolyapar’ın meslekte 49. yılını kutladılar. (Haber Merkezi)

Arzoğlu ve Hüneröz, daha nice yıllar dileğinde bulundu

Çorum’un tanınmış simalarından, Mali Müşavir Fazlı Arzoğlu ile Gürcan Hüneröz, ÇORUM HABER’in 34. yılını kutladılar, meslek hayatında 49. yıla giren dostları Mehmet Yolyapar’a da “daha nice yıllar” temennisinde bulundular. (Erkan BAYATLI)

Tahtasız başarı diledi

Yıldızpark Düğün Salonları sahiplerinden, işadamı Mehmet Tahtasız, Cumartesi günü gazetemizi ziyaret ederek, ÇORUM HABER’in 34. yılını, Genel Müdürümüz Mehmet Yolyapar’ın da meslek yaşamında 49. yılını kutladı, tüm gazete çalışanlarına başarı dileğinde bulundu. (Recep SERBES)

“Çorum için çok büyük bir değer”

İstanbul’da yaşayan hemşehrimiz, Dr. Öğretim Üyesi, Diyetisyen Müge Arslan, ÇORUM HABER’in Kurucusu, Başyazarı ve Şirket Genel Müdürü Mehmet Yolyapar’a bir mesaj göndererek, meslek yaşamında 49. yılını kutladı.

Müge Arslan, Yolyapar’a hitaben, “Çorum için çok ama çok büyük bir değersiniz. Çorum sizin gibi bir değere sahip olduğu için çok şanslı” ifadesini kullandı. (Haber Merkezi)

Ertekin’den kutlama

Emekli Çorum Kültür Müdürü, Samsun Kültür Varlıklarını Koruma Kurulu Üyesi, Arkeolog Ahmet Ertekin, Cumartesi günü, Abdullah Eker ile birlikte gazetemizi ziyaret ederek, kadim dostu Mehmet Yolyapar’ın meslekte  49. yılını ve  ÇORUM HABER’in yayın hayatında 34. yılını kutladı.

Ertekin, gazete personeline başarılarının devamı dileğinde de bulundu. (Taner ŞİMŞEK)

Editör: TE Bilisim