Hasanpaşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Büro Yönetimi bölümü 10. Sınıf öğrencileri “İletişim” dersinin röportaj ödevi kapsamında ÇORUM HABER’İ ziyaret ettiler. Okulun Onur Alaçam, Osman Yücel, Ceren Mertoğlu, Rümeysa Sesli, Merve Aydoğdu, Vedat Can Adıgüzel ve Fırat Bayatlı isimli öğrencilerinin hazır bulunduğu ziyarette Genel Müdürümüz Mehmet Yolyapar ve gazetenin haber, spor ve halkla ilişkiler gibi bölümlerini görüntüleyen öğrenciler merak ettikleri konularda da sorular yönelttiler.
ÇORUM HABER’in çeşitli bölümlerinin çalışmalarıyla ilgili bilgiler alan öğrencilere seslenen Genel Müdürümüz Mehmet Yolyapar, hem kendisinin 45 yıllık gazetecilik geçmişi hem de gazetemizin geçmişi hakkında açıklamalarda da bulundu.
Gazeteciliğin okulunu okumanın yanında yetenek isteyen bir meslek olduğunu vurgulayan Mehmet Yolyapar, “Gazetecilik meşakkatli ve zor bir meslektir. Hayat boyu mücadele gerektirir. Ama topluma hizmetin hazzını her aşamada yaşarsınız. Yazdığınız bir haberden dolayı size gelen olumlu tepkiler insanı mutlu eder. Parasal ve çalışma süresi bakımından zorlu bir iş yapıyoruz. Ama Çorum için buna katlanıyoruz” diye konuştu.
Hasanpaşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Büro Yönetimi bölümü öğrencileri ziyarette kendilerine gösterilen yakın ilgi nedeniyle teşekkür ederek gazetemizden ayrıldılar.
(Volkan SINAYUÇ)
Editör: TE Bilisim