Baytaş A.Ş.’nin yönetici ve ortaklarının, çalışanlarının özverileriyle, okurlarının ve Çorumluların destekleriyle bugünlere gelen ÇORUM HABER, hukukun üstünlüğüne ve insan haklarına saygı temelinde “demokrat, çağdaş, uygar” yayın politikasını, Çorum sevgisiyle de taçlandırarak, inanç ve kararlılıkla sürdürüyor.

ÇORUM HABER’in geride kalan 33 yılda en temel ve ayırıcı özelliği, Çorum’un sorunlarına samimiyetle sahip çıkması, Çorum halkının ihtiyacı olan yatırım ve hizmetleri kazandırma adına, kamuoyu oluşturma işlevini etkin biçimde yerine getirerek Çorum’a pek çok değerler katması ve yine Çorum’un haklarının savunuculuğunu, gerektiğinde en sert tonda, cesaretle yapması oldu.

Çorum’un birlik ve beraberliğinin, kardeşliğinin çimentosu olan ÇORUM HABER, Çorumluların maddi ve manevi desteğini arkasında bulduğu sürece, düzeyli ve ilkeli yayınıyla Çorum’un büyük hedeflerine doğru yürümeye devam edecek.

Okurlarımızla, hemşehrilerimizle, daha nice kuruluş yıldönümlerinde sevgi ve saygıyla kucaklaşmayı, toplumsal mutlulukları ve güzellikleri paylaşmayı diliyoruz.

Editör: TE Bilisim