ÇORUM HABER bu süre içinde hep ilkeli oldu; Atatürk çizgisinden, cumhuriyet değerlerinden, çağdaşlıktan, uygarlıktan hiç ödün vermedi. Çorum’un “aydınlık yüzü” olarak karanlıkları ışıtmanın kavgasını verdi. Hep objektif, hep dürüst ve hep yapıcı kaldı.
Türkiye Cumhuriyeti’nin ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğüne sadakatten, toplumsal barış, demokrasi ve özgürlük çabalarından tek bir geri adım atmadı.
“Çorum’u Sevenlerin Gazetesi” olarak, Çorum’un sorunlarına sahip çıkma ve bu doğrultuda kamuoyu oluşturma işlevini yerine getirebilmek için bütün samimiyetiyle çırpınıp durdu.
ÇORUM HABER şimdi, çeşitli mecralardan her gün yaklaşık 50 bin kişiye ulaşan, Türkiye’nin en ciddi ve etkili yerel gazetelerinden biri.
Gazetenin sahibi olan BAYTAŞ A.Ş.’nin yöneticileri ve ortakları başta olmak üzere, “denge unsuru” ÇORUM HABER’in Çorum için önemini, gerekliliğini, vazgeçilmezliğini takdir eden ve bu sorumluluk duygusuyla “omuz veren” herkese, tüm okurlarımıza şükran borçlu olduğumuzun bilinci içinde, hep daha iyiye, daha güzele doğru yürüyüşümüzü sürdüreceğiz.
“Kaderde, tasada ve kıvançta ortak” bir toplumsal birliktelik anlayışı içinde Çorum’u tüm Çorumlularla beraber teneffüs ederek, “barış ve kültür-sanat kenti Büyük Çorum” bayrağını hiçbir yılgınlığa kapılmadan taşımakta kararlıyız.
Bize inananları, güvenenleri hiç mahcup etmedik, etmeyeceğiz.
Daha nice 32 yıllara Çorumlularla birlikte ulaşma umudu ve dileğiyle…



ÇORUM HABER
Editör: TE Bilisim