Mütevazı bir havada gerçekleştirilen iftar yemeğinde konuşan Basın Sözcüsü Zekiye Çalışkan, Ramazan ayında yaşanan dayanışmanın tüm ülkede ve Çorum’da devam etmesi temennisinde bulunarak, sağlanan birlik ve beraberlik ortamının sürdürülebilmesi gerektiğini vurguladı.
Fotoğraf safarilerine devam edileceğini ifade eden Çalışkan, “Tokat’ın Harikaları” temalı fotoğraf yarışması için 1 Ağustos’ta Tokat Merkez, Ballıca Mağarası, Mahpere Hatun Kervansarayı, Kaz Gölü, Sulusaray Antik Kenti, Zile Kalesi ve dönüşte Amasya’ya gezi düzenleneceği bilgisini verdi.
Birlik, beraberlik ve dayanışmanın hedeflendiği bu etkinlikleri büyük özverilerle gerçekleştirdiklerini dile getiren Çalşıkan, etkinliklerde emeği geçen ve katılımlarını sağlayan herkese teşekkür etti.
İftar yemeğinin ardından ÇOFSAD’ın 12-14 Haziran’da gerçekleştirdiği Karadeniz fotoğraf safarisi çerçevesinde düzenlemiş olduğu “En Güzel Karadeniz” temalı fotoğraf yarışmasında dereceye giren Demet Uyar, Hakan Nergisli ve Mübeccel Vokan’a ödüllerini Görsel Sanatlar Öğretmeni Altan Özeskici, Fotoğraf Sanatçısı Şükrü Ağbal ve Meftun Yerli verdi.
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim