S.S. Zanaatkârlar Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Yönetim Kurulu tarafından sıcak ilgiyle karşılanan AK Parti Çorum Belediye Başkan Adayı Dr. Halil İbrahim Aşgın, yapılan çalışmaları proje üzerinde ve yerinde inceleme imkânı bulurken, kooperatif yöneticilerinin Çorum esnafına modern bir sanayi sitesi kazandıracağına inancının ise tam olduğunu kaydetti.

Toplumun omurgası olarak gördüğü esnaf ve sanatkârların her zaman yanında olduklarını vurgulayan Aşgın, “Hem onların huzurunu, hem de Çorum’a kattıkları huzuru önemsiyoruz. Huzur şehri Çorum’u, hep birlikte daha da huzurlu günlere taşıyacağız inşallah” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kooperatif Başkanı Necmettin Uzun ise, AK Parti Belediye Başkan Adayı Aşgın ve beraberindekilere kooperatif çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Daha sonra Aşgın’la birlikte site inşaatını gezen Necmettin Uzun, ilgi, alaka ve nazik ziyaretinden dolayı Halil İbrahim Aşgın’a teşekkür ederek, kendisine Belediye Başkanlığı yolunda başarılar diledi.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim