28-31 Ocak tarihleri arasında Beylikdüzü Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde 20. kez kapılarını açacak olan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’na (EMITT) katılacak olan Çorum, hazırlıklarını tamamladı.
Çorum’un tarihi, kültürel ve doğal güzelliklerinin de anlatılacağı fuarda Çorum, yurt içinden ve yurt dışından katılacak olan turizm profesyonellerine ve ziyaretçilerine en iyi şekilde tanıtılmaya çalışılacak. Dünyanın en önemli turizm fuarları arasında yer alan ve bu yıl 20.si düzenlenecek olan EMITT Fuarı’nda çok sayıda yerli ve yabancı katılımcının yer alacığını söyleyen Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, “Bu önemli organizasyonda Çorum’un tarihi, kültürel ve doğal güzelliklerini etkin bir şekilde tanıtacağız. Çorum'un tarihi ve kültürel değerlerinin tanıtılması için Emitt Fuarı büyük bir fırsattır" dedi.
Çorum Valiliği ile birlikte katılacakları fuarda Çorum’u en iyi şekilde temsil edeceklerine vurgu yapan Zeki Gül, son yıllarda bu fuarlarla birlikte Çorum’a gelen yerli ve yabancı turist sayısını artırmayı hedeflediklerini sözlerine ekledi.
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim