BUĞDAY TARLASI YANDI
Çorum’un Uğurludağ ilçesinde çıkan yangında bir buğday tarlası kül oldu.
İddialara göre, Yeniyapan köyünde yaşayan H.K.’ya ait tarlanın içerisinden geçen elektrik hattından sıçrayan kıvılcım yangın çıkardı. Yangında H.K.’ya ait 70 dönüm buğday tarlası yandı.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

TURİSTLERİN İÇİNDE BULUNDUĞU OTOMOBİL ŞARAMPOLE DEVRİLDİ: 4 YARALI
Çorum’da Alman uyruklu bir turistin kullandığı otomobilin şarampole devrilmesi sonucu 4 kişi yaralandı.
Kaza, Çorum-Sungurlu karayolunda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Alman uyruklu A.K.W yönetimindeki otomobil Çavuşlu köyü yakınlarında sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yol kenarında bulunan şarampole devrildi.
Kazara sürücü ve araçta bulunan Almanya uyruklu IBF, Polonya uyruklu W.M.C. ve İtalyan uyruklu F. B. yaralandı. Yaralılar Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alındı.
Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.

MİNİBÜS ŞARAMPOLE DEVRİLDİ: 6 YARALI
Çorum’da seyir halinde kontrolden çıkarak şarampole devrilen minibüste bulunan 6 kişi yaralandı.
Kaza, Çorum-İskilip karayolunda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre İskilip’ten Çorum’a seyir halinde olan M.Ç. yönetimindeki minibüs Hacıbey köyü yakınlarında sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak yok kenarında bulunan şarampole devrildi.
Kazada, sürücü M.Ç. ve minibüste yolcu olarak bulunan E.M., H.B., N.H.B, A.Ç. ve NB. yaralandı. Yaralılar ambulanslarla sevk edildikleri hastanede tedavi altına alındı.
Editör: TE Bilisim