Gül ve Karadağ, Çorum Belediyesi’nin devam ettirilen ve şehrin gelişimine büyük katkı sağlayacak projelerin tamamlanmasında kullanılacak krediyle ilgili İlbank Genel Müdürü Büyük’le bilgi alışverişinde bulundu.

Şehrin değişim ve gelişimine katkı sağlayan projeler yaptıklarını belirten Belediye Başkanı Zeki Gül, “Halkımızın ortak ihtiyaçlarına yönelik sunduğumuz hizmetlerin, etkin, verimli ve sürdürülebilir olmasına dikkat ediyoruz. Bu amaçla da mahallelerimize büyük fiziki yatırımlar yapıyoruz. Bu yatırımların da bir maliyeti var. Çorum Belediyesi olarak bazı projelerimizi kendi bütçemizden yaparken bazı projelerimizi ise İlbank’dan aldığımız kredilerle yapıyoruz. İnşallah projelerimiz tamamlandığında Çorum çok daha ileri bir noktaya gelmiş olacak. Belediye projelerimize sağladıkları desteklerden dolayı İlbank Genel Müdürü Yusuf Büyük’e teşekkür ediyorum” dedi.

AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ ise, AK Parti hükümetleri döneminde bütün şehirlerde olduğu gibi Çorum’da da önemli yatırımlar yapıldığını söyledi. Çorum’un sosyal, kültürel, ekonomik, sağlık, ulaşım gibi birçok alanda hayal dahi edilemeyen hizmetlerle buluştuğunu kaydeden Karadağ, “Belediyemizin de şehrimize kazandırdığı ve kazandıracağı çok büyük eserler var. Bu eserler tamamlandığında Çorum, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın belirlediği 2023 hedeflerine daha da yaklaşacaktır” şeklinde konuştu.

İlbank Genel Müdürü Yusuf Büyük ise, “İlbank olarak yerel yönetimlerimizin, kentsel ihtiyaçlarını karşılanabilmesi için Belediyelerimize kredi sağlıyor, danışmanlık yapıyor ve teknik destek veriyoruz. Bu şekilde sürdürülebilir bir şehirleşmeye katkıda bulunuyoruz” dedi. (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim