Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan ve durak sayısının artırılması yönünde talepleri dikkate alan Çorum Belediyesi, klimalı durak sayısını artırmak için çalışmalarına başladı.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, geçtiğimiz yıl şehir genelinde 10 adet klimalı durağı hizmete sunduklarını ve şimdi de 10 tane durağın daha montajını yapmaya başladıklarını söyledi. Çorum halkının klimalı durakları çok beğendiğini ifade eden Külcü, “Kubbeli Camii yanı, Yüksekokul, Devlet Hastanesi, Fen Edebiyat, Milli Eğitim Müdürlüğü önü, İktisat Fakültesi, Orman İşletme Dairesi, Yurtkur, Hasanpaşa Hastanesi, Kuruköprü olmak üzere 10 adet daha klimalı durağın montaj çalışmaları devam ediyor. Toplamda şehrimizde 20 adet klimalı durak yapmış olacağız." dedi.

DURAKLARA GÜVENLİK KAMERASI

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, montajları devam eden klimalı duraklara güvenlik kamerası koyacaklarını ve bu durakların 24 saat boyunca otobüs amirliğinden kontrollerinin yapılacağını kaydetti. Külcü, “Duraklarımızda, yolcularımızın zamanlarını iyi değerlendirmeleri ve şehrimizi tanımaları için belediyemiz tarafından hazırlanan Çorum'un tanıtım kitapçıklarının olduğu kitaplık köşesi de oluşturduk. . Duraklar, düzenli olarak görevli personelimiz tarafından periyodik olarak temizliği yapılmaktadır." dedi.  
Editör: TE Bilisim