Recep Necati Akça’nın Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı, Mustafa Yurdusay’ın Yönetim Kurulu Üyeliği’ni ve Eren Yurdusay’ın da üretim ve satış sorumluluğunu üstlendiği Çorum Palet A.Ş., “C.P Door” markasıyla sektörün şimdiden liderleri arasında yerini aldı.
Yaklaşık 20 yıldır sektörün içerisinde olduklarını kaydeden CP Door Çorum Palet A.Ş. Üretim ve Satış Sorumlusu Eren Yurdusay, “Ürünlerimizin kalitesine güveniyoruz” diyerek, sadece kâr amacıyla değil, müşteri memnuniyeti ve ticari sürekliliğin kendilerinin en önemli ilkesi olduğunu söyledi.
Faaliyetlerine 2000 yılında ağaç sanayisinde “palet firması” olarak başladıklarını ifade eden Yurdusay, “Firmamızı 2006 yılında Organize Sanayi Bölgesi’ne taşıdık. 2012’ye kadar palet üretimi yaptık. Bu tarihten sonra kapı mobilya sektörüne adım attık” dedi.
20 yılın vermiş olduğu tecrübesiyle birlikte gelişmiş teknolojiyi de birleştirdiklerini kaydeden Yurdusay, “Kalite ve müşteri memnuniyetini sağlayacak bütün yeniliklere sahip olan firmamız Organize Sanayi Bölgesi’nde 2 bin metrekare kapalı çalışma alanı, 23 bin metrekare stok ve depolama alanına sahip. Deneyimli iş gören kadrosuna sahip olan firmamız, ürün kalitesini ve istenilen sürede ürün teslim etmeyi ve müşteri memnuniyetini ilke edinmiştir” ifadelerini kullandı.


CP Door Çorum Palet A.Ş. Üretim ve Satış Sorumlusu Eren Yurdusay

“MUTFAK MOBİLYA BİZDEN SORULUR”
Kapı sektöründeki liderliğinin yanı sıra mutfak mobilyasında da iddialı olduklarının altını çizen Yurdusay, “Mutfak mobilyası CP Door Çorum Palet A.Ş.’den sorulur.
Kaliteli hizmet anlayışımız, yaptığımız özverili ve kaliteli çalışmalarımız sayesinde büyük bir müşteri portföyüne ulaşmanın mutluluğu ile üretim ve hizmet yelpazemizi daha da genişletmeyi hedefliyoruz.” dedi.


CP Door Çorum Palet A.Ş., kapı sektöründeki liderliğinin yanı sıra mutfak mobilyasında da iddialı.

“ÜRÜNLERİMİZİN KALİTESİNE GÜVENİYORUZ”
Firma olarak kapı mobilya sektöründe iddialı olduklarını vurgulayan Eren Yurdusay, Ankara, Amasya ve Çorum’da satış yaptıklarını belirterek, ürettikleri malzemelerin arkasında olduklarını dile getirdi. Yurdusay, “Üretimlerimizle ilgili herhangi bir sorun olduğu halde 7/24 bize ulaşılabilir. Ürünlerimizin kalitesine güveniyoruz” şeklinde konuştu.
4 yıl önce yaptıkları ilave yatırımlarla birlikte kapı mobilya alanında birçok yeniliğin altına imza attıklarına dikkat çeken Yurdusay, “Yaptığımız yeniliklerle birlikte mebran kapı, panel kapı, lake kapı, laminant kapı ve doğrama kaplama kapı üretiminde iddialıyız” dedi.
CP Door Çorum Palet A.Ş.’nin toplamda 50 civarında istihdam sağladığını da belirten Yurdusay, personelinin deneyimine güvendiklerini bildirdi. Yurdusay, kapılara CNC çizimlerle istenilen desen ve şekli verebildiklerini söyledi.


Fabrikada, mebran kapı, panel kapı, lake kapı, laminant kapı ve doğrama kaplama kapı üretiliyor.

“KONUT SEKTÖRÜNDE DE İDDİALIYIZ”
CP Door Çorum Palet A.Ş. Üretim ve Satış Sorumlusu Eren Yurdusay, konut sektöründe de faaliyet gösterdiklerini dile getirdi.
Çorum, Alaca ve Ankara’da inşaatlarının bulunduğunu kaydeden Yurdusay, “20 yıllık deneyim ve birikimimizi konut sektöründe de değerlendirmek istedik. Bu kapsamda vatandaşlarımıza konforlu, lüks konutlar da yapıyoruz” şeklinde konuştu.

(Taner ŞİMŞEK)
Editör: TE Bilisim