Sivil Toplumla İlişkiler İl Müdürü Mustafa Bayrak, Çorum Çölyak Derneği Başkanı Fatma Müjgan Demir, Başkan Yardımcısı Dr. Mustafa Azak ve Yönetim Kurulu üyeleri Sıdtık Veldet ve Kadir Demir’den oluşan heyetin makamında kabul etmekten dolayı duyduğu memnuniyeti ifade eden Bakan Yardımcısı Ersoy, halkın sağlığı için gerçekleştirilen çalışmaların önemine dikkat çekerek, bu tür çalışmaların devamını diledi.

Çorum Çölyak Derneği’nin logosunu içeren çiniyi Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy’a taktim eden Dernek Başkanı Fatma Müjgan Demir, ziyaretle ilgili şu bilgileri verdi:

“Çok güzel ve verimli bir görüşme oldu. Derneğimiz, Çölyak ve gerçekleştirdiğimiz ‘Glutensiz Üret Sağlıklı Tüket’ projemiz hakkında kendisine bilgi verme şansımız oldu. Projemizin devamı için desteklerini istedik. Sayın Bakanımız büyük bir ilgiyle bizi dinledi ve notlar aldı. Derneğimiz için çok hayırlı sonuçlar doğuran bir ziyaret olacağına canı gönülden inanıyorum. Gösterdiği tevazu, ilgi ve misafirperverlik için kendim ve tüm dernek üyelerimiz için tekrar sonsuz teşekkürlerimizi sunuyorum.”

SİVİL TOPLUM İLİŞKİLER GENEL MÜDÜRLÜĞÜ DE ZİYARET EDİLDİ

Çorum Çölyak heyeti, İçişleri Bakanlığı ziyaretinin ardından Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürü Erkan Kılıç’ı da ziyaret etti.

Ziyarette çölyak hakkında bilgiler verildikten sonra, “Glutensiz Üret Sağlıklı Tüket” projesinin değerlendirmesi yapıldı. (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim