Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Ömer Sobacı, Halk Sağlığı Müdürü Dr. Ahmet Barış, HİTÜ Tıp Fakültesi öğretim üyeleri Yrd. Doç. Dr. Barış Yılmaz ve Yrd. Doç. Dr. Hüseyin Köseoğlu, Elitpark Hastanesi doktorlarından Erdal Özel ve Atakan Comba, Dr. Mustafa Azak, Toç-Bir-Sen Çorum Şube Başkanı Arzu Özkader ile çok sayıda davetlinin katıldığı kuruluş yıldönümü etkinliğinde bir konuşma yapan Dernek Başkanı Hacer Kesici, iki yıl içerisinde çok güzel ve faydalı organizasyonlar yaptıklarını söyledi.

Çölyak ve sorunları ile ilgili farkındalık yaratmak için çaba gösterdiklerini belirten Kesici, “Elimizden geldiğinde çölyaklıların glütensiz hayata alışabilmeleri için çalıştık. İnşallah buna da devam edeceğiz” dedi.

Derneklerinin faaliyetine özellikle de Ak Parti Çorum Milletvekili Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt’un önemli oranda destek sunduğunu kaydeden Kesici, “Kendisine Çorum Çölyak Derneği adına teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Kesici’nin konuşmasının ardından “Çölyak Farkındalık Türkiye Gezisi” düzenleyen hemşerilerimiz Bahadır Yılmaz ve Melih Cerit’e teşekkür plaketi verildi.

(Ömür SOYTEMİZ)

Editör: TE Bilisim