Toplumun bütün kesimlerine herkese hitap eden etkinliklerde en çok eğlenen çocuklar oldu. Çocuklar, kendileri için kurulan şişme oyun parkı, kıl çadır, kukla standı, balon standı, oyun hamurları standı, resim atölyesi ve masal köşesinde eğlencenin tadını çıkarırken hazırlanan ikramlardan aldılar. Gönüllerince eğlenen çocukların mutlulukları gözlerinden okundu.Çocuklar, düzenlenen çocuk eğlenceleri ve yarışmalarda doyasıya eğlenirken etkinlerde büyükler de unutulmadı. Okunan Kur’an-ı Kerim tilaveti ve Ömer Faruk Güney’in ilahi konseri bütün katılımcıların beğenisini topladı.
Çorum Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından TSO Fuar alanında düzenlenen Ramazan etkinliklerinde çocuklar bir yandan eğlenirken bir yandan da öğrenme imkânı buldu. Oyun hamuru standı ve resim stantlarında görevliler eşliğinde oyun hamurlarından şekiller yaptı, resimler çizdi. Çocukları eğlendiren ve onlara masallar anlatan palyaçolarla masal kahramanları da çocukların masal diyarlarına yolculuk yapmalarını sağladı.
Çorum Belediyesi, Ramazan etkinlikleri için TSO Fuar Kompleksine gelenlere çeşitli ikramlarda bulunuldu. Osmanlı macunu, Osmanlı şerbeti, patlamış mısır, pamuk şeker, limonata, çay, Türk kahvesi Ramazan Ayı sonuna kadar devam edecek olan etkinliklere katılanlara ikram edilecek etkinlikler her gün 21.00’dan itibaren kapılarını ziyaretçiler için açacak. Çocuklar ise her gün saat 16.00’dan itibaren çocuk oyun gruplarından yararlanma imkanı bulacak.




Editör: TE Bilisim