Geçtiğimiz hafta Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce’nin de katılımlarıyla İstanbul’da Grand Cevahir Otel’de düzenlenen imza törenine Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Yabacıoğlu ve Bilgi İşlemi Müdürü Mehmet Nuri Burhan da katıldı.
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın yerelde yapacağı çalışmalara en hızlı şekilde olunabilmesi için geliştirilen Bulut Kent Bilgi Sistemi çalışmalarına en kısa sürede başlayıp tamamlayacaklarını söyleyen Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, “Bulut Kent Bilgi Sistemi belediyelerimizin hizmet hızını ve kalitesini artıracaktır. Ülke geneline yayınlanacak sistemle birlikte yıllık 400 Milyon TL tasarruf sağlanması hedeflenmektedir. Bulut Kent Bilgi Sistemi ile birlikte, Bakanlığın Çorum’da yapacağı çalışmalara en kısa sürede entegre olunacak bir sistemi harekete geçirmiş olacağız.” dedi.
Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Yabacıoğlu da Çorum Belediyesi’nin teknolojik yenilikleri yakından takip ettiğini belirterek “Sayın Çevre ve Şehircilik Bakanımızın katıldığı toplantıda protokol imzalayan az sayıdaki belediyeden birisi de Çorum Belediyesi idi. Bundan sonra da yenilikleri takip ederek belediye bünyesine uygulayacağız.” dedi.
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim