Baro Başkanı Altan Akpınar geçen dönem son kez aday olduğunu belirterek aday olmadığı kongrede Av. Kenan Yaşar ile Av. Sevinç Demirtaş Şahin başkanlık için yarışacak. Çorum Barosu’nda bugün 10.00.-17.00 saatleri arasında yapılacak olan olağan genel kurulda 360 avukat oy kullanacak.

Türkiye Barolar Birliği Eğitim Merkezi Yürütme Kurulu üyeliğine seçilen Baro Başkanı Av. Altan Akpınar, kongreye tüm meslektaşlarını davet ederek seçilecek arkadaşlarının Baroyu daha iyi noktalara getireceğine inandığını vurguladı.

Buna göre “Baro’da bir ilk, baroda birlik” sloganıyla seçime hazırlanan Kenan Yaşar’ın Yönetim Kurulu aday listesinde Neslihan Boyabatlı, Yakup Alar, İsmail Yağbat, Lale Koldaş, Altuğ Afat, Zeynep Maz, İbrahim Güleç, Hale Selimoğlu, Can Emre Kakaç ve Tuğrul Damar yer alıyor.

“Adalet için bağımsız Baro, bağımsız yargı” sloganıyla seçime hazırlanan Sevinç Demirtaş Şahin’in Yönetim Kurulu aday listesinde ise “Ahmet Özdel, Hüseyin Erdost, Özer Akpınar, Dilek Defne Kılıç, Esra Pınar Saran, Gülşah Çınar, Mahir Bulut, Bülent Diken, Derya Yüksel Topaktaş ve Aydın Civan yer alıyor.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim