Türkiye Barolar Birliği (TBB) Başkanı Av. Metin Feyzioğlu'nun katılımıyla gerçekleşen programda meslekte 40 ve 50. yılını tamamlayan avukatlara da plaket verildi.
Çorum Barosu Başkanı Av. Altan Akpınar’ın ev sahipliğinde düzenlenen geceye Amasya Barosu Başkanı Av. Ahmet Melik Derindere, Çankırı Barosu Başkanı Av. Erkan Köroğlu, Yozgat Barosu Başkanı Av. Mehmet Şimşek ve Tokat Barosu Başkanı Av. Faruk Bostancı ile Çorum Barosu’na kayıtlı avukatlar ve aileleri katıldı.
Çorum Barosu’nun tarihçesinin sinevizyon eşliğinde katılımcılara izletilmesinin ardından Baro Başkanı Av. Altan Akpınar programda açılış konuşması yaptı.
Avukatlık mesleğinin çok meşakkatli olduğunu ifade ederek, mesleğin zorluklarından bahseden Akpınar, tüm meslektaşlarını özverili çalışmalarından dolayı kutladı.
Ardından kürsüye gelen Türkiye Barolar Birliği Başkanı Av. Metin Feyzioğlu, Türkiye’de hukukun üstünlüğünün yeniden tahsis edilmesi için avukatlara büyük görev düştüğünü söyledi. Konuşmasında avukatların mesleki sorunlarından bahsederek, çözüm önerilerini sıralayan Feyzioğlu; mesleğinde 40 ve 50 yılını tamamlayan avukatlara da plaket takdim etti.
Türkiye Barolar Birliği Başkanı Av. Metin Feyzioğlu gecenin sonunda, Çorum Barosu’na kayıtlı avukatlar ve basın mensupları ile hatıra fotoğrafı çektirdi.



40 VE 50 YILI DEVİRDİLER
Çorum Barosu’nun 64’üncü kuruluş yıldönümü nedeniyle düzenlenen yemekte meslekte 50 ve 40 yılını dolduran avukatlara plaket verildi. Türkiye Barolar Birliği Başkanı Prof. Dr. Av. Metin Feyzioğlu’nun katılımıyla Anitta Otel’de düzenlenen kuruluş yıldönümü etkinliğine Çorum Barosu’na kayıtlı duayen avukatlar onore edildi. 
Meslekte 50 yılını dolduran Mehmet Yılmaz Akyol, Erdal Eralp ve Fezvi Bilan ile 40 yılını dolduran Ahmet Ekmenci, İsmail Torun, Fahri Azkur, Adnan Çırakoğlu, Hamit Sade, Yılmaz Köse, Osman Nuri Dinçer, Ertuğrul Gökeşme, Rıfat Zobu, Orhan Öztürk, Mehmet Ferit Akyürek, Ramazan Pek ve Nevin Özkuyumcu için hazırlanan plaketler Türkiye Barolar Birliği Başkanı Feyzioğlu tarafından verildi.

















(Taner ŞİMŞEK)
Editör: TE Bilisim