Valilik arkasında, Albayrak 1. Sokak’ta faaliyet gösteren Ruziye ve Coşkun Güler’e ait Eslem Baklava-Börek Salonu da, bu konuda son derece iddialı.
Ruziye Güler, tüm ürünlerini hijyenik ortamda ve en iyi malzemeyi kullanarak imal ettiklerini belirterek, “Çorum usulü 4 baklava çeşidi; kalın sıkma, ince sıkma, gül burma ve has baklava, bizim en iddialı olduğumuz ürünlerimiz. Çorum mantısı, kuru mantı, erişte, hamur aşı, kıkırdak, yanıç, katmer, gözleme, hingal, yine güvenerek sunduğumuz çeşitlerimiz. Ayrıca, yaş pasta, ek, profiterol, kuru pasta, kurabiye çeşitlerimizin kalitesinden de hiçbir zaman ödün vermiyoruz.” diye konuştu.
Gıda ürünlerinde malzeme kalitesinin ve işçilikte gösterilen titizliğin büyük önem taşıdığını vurgulayan Ruziye Güler, “Yıllardır bu sahada çalışıyoruz ve işimizi severek yapıyoruz. Ustalarımız da son derece deneyimli. Bu güvenle, baklava ve börek bizim işimiz diyebiliyoruz. Müşteri memnuniyeti konusunda da çıtayı en yükseğe çıkarmış durumdayız” ifadesini kullandı.



(Aliye ÖNCEL)
Editör: TE Bilisim