Kabul edilen ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın onayına sunulan 18 maddelik Anayasa değişikliği paketinin görüşmelerinden sonra tatile giren Türkiye Büyük Millet Meclisi önceki gün yeniden açılırken, TBMM’de ilk gün siyasi partilerin grup toplantıları gerçekleştirildi.

AK Parti Genel Başkanı Binali Yıldırım ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin “Evet”, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ise “Hayır” kampanyaları ile ilgili açıklamalarda bulunduğu grup toplantısının ilk gününde AK Parti Çorum Teşkilatları da adeta Ankara’ya akın etti.

AK Parti Çorum İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ, Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, İl Kadın Kolları Başkanı Meryem Demir, İl Gençlik Kolları Başkanı Burak Köse başta olmak üzere İl, İlçe, Merkez İlçe, Kadın ve Gençlik Kolları yöneticilerinden oluşan heyet önceki gün sabah saatlerinde Ankara’ya gitti.

Burada AK Parti Genel Merkezi’ndeki bazı toplantılara katılan AK Parti Çorum Teşkilatları daha sonra ise TBMM’ye geçerek öğleden sonra yapılan grup toplantısında Başbakan Binali Yıldırım’ı dinledi.

Toplantının ardından TBMM önünde Başbakan Binali Yıldırım ile buluşan Çorum heyeti adına ayrıca İl Başkanı Mehmet Karadağ, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile de görüşme imkanı buldu. AK Parti Çorum Milletvekilleri Ahmet Sami Ceylan ile Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt ve eski Çorum Milletvekili AK Parti Kurucular Kurulu Üyesi Ali Yüksel Kavuştu da Çorum Teşkilatı’nı ziyaretlerinde yalnız bırakmadı.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim