“Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın büyük bir isabetle başlattıkları ‘dünyaya açılma’ politikasını sonuna kadar benimseyen bir işadamı olarak, kendilerinin yurtdışı gezilerine mümkün olduğunca katılmaya çalışıyorum.

Sayın Cumhurbaşkanımız, geçen Aralık ayı başında, Arjantin’deki G 20 zirvesinden sonra Latin Amerika gezisine çıktılar. İşadamları olarak bizler de, gezinin bu aşamasında Sayın Cumhurbaşkanımıza eşlik ettik.

Venezuela Devlet Başkanı Sayın Maduro ile görüşmeleri sırasında, Sayın Cumhurbaşkanımız beni yanlarına çağırdılar ve ev sahibi devlet başkanına tanıtarak, Çorum’da modern bir altın rafinerisine sahip olduğumuzu söylediler.

Venezuela’nın altın üreticisi bir ülke olması nedeniyle, Nicolas Maduro da bizimle yakından ilgilendi.

Venezuela Devlet Başkanı’nın Ekonomik İşlerden Sorumlu Yardımcısı Sayın El Aissami Maddah’ın Türkiye’ye yapacağı geziye Çorum’u da dahil etmesini ve altın rafinerimizi gezmek istemesini mutlulukla karşılıyoruz.

Kendilerini Türk konukseverliğine yakışır bir şekilde karşılayıp tesisimizi gezdireceğiz.

Gerek firma, gerekse Çorum olarak, bir devlet başkan yardımcısını Çorum’da konuk edecek olmanın onurunu yaşıyoruz.

Çorum’un böylesine bir ziyaretle gündeme gelmesini, Sayın Cumhurbaşkanımızın teveccühlerine borçlu olduğumuzu biliyor, kendilerine şükranlarımızı sunuyoruz.” (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim