Ankara’da yaşayan Çorumlular tarafından kurulan Vakıf 19’un yöneticileri, “belediye başkanları ile buluşma” programı çerçevesinde, Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen’i ziyaret ettiler.

Vakıf 19 Yönetim Kurulu Başkanı Alper Bilan, Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü ve Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner’den sonra, Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen’e ziyarette bulunduklarını belirterek, çalışmalarını siyaset dışında tuttuklarını, her platformda Çorum’u temsil etmeye çalıştıklarını, Çorumlu işadamlarının da desteğiyle, Ankara’da ses getirecek etkinliklere imza atmak istediklerini söyledi.

“Söz verdiğimiz üzere, kimseyi ayırmadan ve kimseden ayrılmadan, samimiyetle yolumuza devam ediyoruz” diyen Alper Bilan, yurdt içinde ve dışında yaşayan tüm Çorumluları Vakfa destek olmaya çağırırken, “Çorumluları, kapı kapı gezip sadece talepte bulunma pozisyonundan kurtarmak ve önemli projelerin bir parçası haline getirmek istiyoruz. Şimdiye kadar her siyasi partiden belediye başkanlarımız tarafından nezaketle, anlayışla karşılandık. Birlikte hizmet üretme noktasında da somut adımlar atmakta kararlıyız” diye konuştu.

(Haber Merkezi) 

Editör: TE Bilisim