Çorum’un bütün mahallelerinden temsilcilerin ve yönetimlerinin katıldığı toplantıda konuşan AK Parti İl Başkanı Karadağ, son bir ay içerisinde Çorum AK Parti’de önemli değişikliklerin olduğunu hatırlattı. AK Parti’nin yenilenen yüzüyle teşkilat çalışmalarına ağırlık verdiğini aktaran Karadağ, bu çalışmaların genelde merkez teşkilatları üzerinde yoğunlaştığını söyledi. Göreve geldiği günden sonra yoğun bir şekilde ziyaretler ve yeni aktivitelerin gerçekleştirildiğini ifade eden Karadağ, “Önümüzde uzun bir süreç var ve bu süreçte yeni işler yapacağız. Son bir ayda teşkilatlanma anlamında baya yol kat ettik. Teşkilat çalışmalarımızı tamamlarken bir yandan da sizlerle tanışmaya gayret ediyoruz. Bu yolculukta sizler bizim yol arkadaşımızsınız. Bununla gurur duyuyoruz” diye konuştu. 

“MERKEZ İLÇE’YE TEŞKİLATÇI BİR BAŞKAN ATADIK”

Merkez İlçe Başkanlığı’na teşkilatçı bir ismin atandığını ifade eden Karadağ, yeni Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar’ın geçmişte bütün kademelerde yer aldığını ve bu tecrübesiyle mahalle ve köy teşkilatları ile iyi bir koordinasyon sağlayacağına inandığını kaydetti. Akar’ın İl Genel Meclisi Üyesi olması nedeniyle de bütün köyleri yakından bildiğini aktaran İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ, konuşmasına şu şekilde devam etti:

“Merkez İlçe Başkanımız hizmet anlamında da insan anlamında da tecrübelidir. Dolayısıyla biz diyoruz ki emaneti ehline teslim ettik. Bu kadrolarla birlikte yolumuza devam edeceğiz inşallah. Bundan sonra teşkilatçılık anlamında merkezde ki durumu toparladık. Bundan sonra merkez ilçe başkanımız kendi görev alanıyla ilgili çalışmalarını yürütecek. 

 “TEŞKİLATÇILIĞIN ASIL YÜKÜNÜ ÇEKENLERİN YANINDA OLACAĞIZ”

Teşkilatçılığın asıl yükü götürecek olanlar mahalle teşkilatlarımız, merkez ilçe ve ilçe teşkilatlarımızdır. Bizler her zaman teşkilatçılığın asıl yükünü çekenlerle birlikte olacağız. Şu an Çorum’un genel bir fotoğrafını çekmeye çalışıyoruz. Tüm kuruluşlarımızdan raporlar istedik. Genel sorunlarımızı bu sayede görüp çözüm üretebileceğiz. Çorumlu bizden ne bekliyor, iktidar partisi olarak Çorum'a ne gibi yatırımlar yapılması gerekiyor, bunları tahlil ediyoruz. Sorunlar konusunda raporlar hazırlayıp milletvekillerimizle, belediye başkanlarımızla ve teşkilat başkanlarımızla durum değerlendirmesi yapıp sorunların çözümü noktasında elimizden geleni yapacağız. Çorum'a yatırım gelmesi için uğraşıp, yapılması gereken hizmetleri hızlandıracağız. Partimizi en iyi şekilde temsil edeceğiz. Ben teşkilatçılık anlamında sizlere ve Merkez İlçe Başkanımıza güveniyorum. Oy oranımızı çok daha yükseğe çıkarmak için elinizden gelen bütün gayreti göstereceğinizden eminim. Recep Tayyip Erdoğan’ın yol arkadaşları olarak bundan sonraki yolculuğumuzda hep beraber olacağız. Allah yar ve yardımcımız olsun.”

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim