Milletvekili Ceylan'ın verdiği bilgiye göre; 71. Dönem Devlet Hizmet Yükümlülüğü kurası sonucu Çorum'a 18 doktorun ataması yapıldı.
Ceylan, Çorum merkeze 3, Alaca'ya 1, İskilip'e 8, Kargı'ya 1, Osmancık'a 2, Sungurlu'ya 3 adet olmak üzere toplam 18 doktorun görevlendirildiğini açıkladı.
Bu kapsamda; Alaca Devlet Hastanesi'ne; 1 doktor, İskilip Devlet Hastanesi'ne; 1 anesteziyoloji ve reanimasyon uzmanı, 1 çocuk sağlığı ve hastalıkları uzmanı, 1 fiziksel tıp ve rehabilitasyon uzmanı, 1 göz hastalıkları uzmanı, 1 iç hastalıkları uzmanı, 1 kadın hastalıkları ve doğum uzmanı, 1 kulak burun boğaz hastalıkları uzmanı, 1 ruh sağlığı ve hastalıkları uzmanı, Kargı Ahmet Hamdi Akpınar Devlet Hastanesi'ne; 1 iç hastalıkları uzmanı, Osmancık Devlet Hastanesi'ne; 1 kadın hastalıkları ve doğum uzmanı, 1 noroloji uzmanı, Sungurlu Devlet Hastanesi'ne 1 çocuk sağlığı ve hastalıkları uzmanı, 1 iç hastalıkları uzmanı, 1 radyoloji uzmanı, Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne; 2 acil tıp uzmanı, 1 plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi uzmanı olmak üzere toplam 18 doktorun ataması yapıldı.
Milletvekili Ceylan, sağlık kurumlarının ihtiyaçları doğrultusunda yeni atamalar yapılması için gayret göstermeye ve sorunları takip etmeye devam edeceklerini söyledi.
(Haber Merkezi)
 
Editör: TE Bilisim