Türkiye’nin turizm sektöründeki en önemli buluşmalarından biri olan ve bu yıl 9. kez düzenlenecek “Travel Turkey İzmir-Turizm Fuar ve Kongresi” 10-13 Aralık 2015 tarihlerinde turizmcileri buluşturuyor.
TÜRSAB Fuarcılık tarafından düzenlenen yeni fuar merkezi Fuar İzmir’de açılacak fuara Çorum Valiliği (İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü) ve Çorum Belediyesi de katılım sağlayarak ilimizin tanıtımını yapacak.
Konuyla ilgili Çorum Valiliği tarafından yapılan açıklamada Travel Turkey İzmir Turizm Fuarı’ndaki Çorum standında ilimizin tüm turizm işletmelerine ücretsiz yer tahsisi yapılacağı açıklandı. Fuarda ayrıca Çorum’un tüm turizm değerleri; müzeler, ören yerleri, konakları, doğal alanları, yemekleri ve turizm işletmelerinin de tanıtılacağı açıklandı.
Fuar İzmir’de, iller ve belediyelerin yer aldığı C Holünde 160 metrekare alanda açılacak olan stantta ilimizin en iyi şekilde tanıtılması amacıyla Valilik ve Belediye tarafından birlikte çalışma yapılacak. Stantta, Çorumda hizmet veren turizm işletmeleri ve seyahat acenteleri de yer alarak dört gün boyunca çalışmalara destek verecek.
Geçtiğimiz yıl T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı himayesinde düzenlenen Travel Turkey İzmir Turizm Fuar ve Kongresi, 30 ülkeden 902 katılımcı ve 67 ülkeden 28 bini aşkın ziyaretçiye ev sahipliği yaparak ciddi katılımcı ve ziyaretçi sayılarına imza atarak dikkatleri üzerine toplamıştı. Bu yıl iki katı daha büyük bir alanda gerçekleşecek fuarın daha fazla katılımcıyı çekmesi bekleniyor.
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim