Çöplü Mahallesi Osmancık Caddesi Ulucamii civarı 1. Uç Sokak No: 9 adresinde daha önce başka bir isimle faaliyet gösteren düğün salonu yeni sahibi ve yenilenen yüzüyle hizmete açıldı.

Paşa Düğün Salonu’nun önceki gün yapılan açılışına Çorum Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Yabacıoğlu, AK Parti Kadın Kolları İl Başkanı Meryem Demir, MHP Milletvekili aday adayı Ahmet Hattab İmal, Kızılay Çorum Şube Başkanı Sedat Canbolat, Karakeçili Mahallesi Muhtarı Mehmet Aydın, Oto Tamirciler Odası Başkanı Necmeddin Uzun, Kalaycılar ve Hırdavatçılar Odası Başkanı Sedat Ek ile çok sayıda davetli katıldı. Dua edilmesinin ardından açılış kordelası protokol üyelerince kesilen Paşa Düğün Salonu’nda konuklara ikramda da bulunuldu.

Kızılay Kadın Kolları Temsilcisi Fatma ve Yılmaz Paşaoğlu çiftinin oğulları olan Sefa Paşaoğlu, 400 kişilik salonları ile Çorumluların hizmetinde olduklarını vurguladı. Yemekli ve yemeksiz düğün, nişan, sünnet, kına, mevlid, konferans, seminer gibi özel günlere evsahipliği yapabileceklerini belirten Paşaoğlu, yeni sezon için rezervasyon almaya başladıklarını, Ulucami’ye sadece 100 metre mesafede bulunan salonları ile ilgili bilgi almak isteyenleri davet ettiklerini söyledi.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim