Aslen Çorumlu olan Aile Hekimi Cemal Demir ile görev yaptığı Yozgat’taki arkadaşları Diş Hekimi Oğuzhan Tıraşoğlu ve Eczacı Yavuz Burak Kaylan tarafından ilimizin ilk ve tek AVM’si olan AHL Park’ta “Soslu Tava”nın ülkedeki 8. şubesi hizmete açıldı.

3 girişimci sağlık çalışanının işleteceği Soslu Tava’nın açılışına marka sahibi Murat Ayalp ile çok sayıda davetli katıldı. Balık dışında dünya mutfağından özel soslu et ve tavuk yemeklerinin Çorumluların beğenisine sunulacak olan Soslu Tava sahipleri Cemal Demir, Oğuzhan Tıraşoğlu ve Yavuz Burak Kaylan, AHL Park’ın bölgenin incisi bir yer haline geleceğine inandıklarını belirterek bu nedenle ilk yatırımlarını Çorum’a yaptıklarını bildirdiler. Soslu Tava’nın girişine “Çok mutluyus, artık biz de Çorumluyuz” şeklinde bir slogan yazdıkları gözlenen sağlıkçılar önümüzdeki dönemde Yozgat’ta bitirilecek AVM içerisinde de bir şube daha açacaklarını vurguladılar.

Marka sahibi Murat Ayalp ise 2010 yılında kurdukları işletmenin ilk aşçısı olan Nail Yıldırım’ı Çorum’a yollayarak kente verdikleri önemi ortaya koyduklarını bildirdi. Ayalp Çorumluların Soslu Tava lezzetlerine bayılacağına inandığını da belirterek tüm vatandaşları dünya lezzetlerini tatmaya davet etti.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim