Dernek üyelerinin fotoğraflarından oluşan ve portre, manzara, tarih gibi farklı fotoğraf çalışmalarına yer verilen sergi, saat 13.00’de Çorumpark Sanat Müzesi ve Galerisi’nde açıldı.
ÇOFSAD Başkanı Şükrü Ağbal, derneklerinin 7 ay önce kurulduğunu belirterek, “Her yaştan her meslekten üye yelpazesine sahip derneğimiz, üyeler arasında sosyal kaynaşmayı, kötü alışkanlıklardan uzak tutmayı, hoş vakit geçirmelerini aynı zamanda fotoğraf gibi değerli eserlerin ortaya çıkmasını amaç edinmiştir” dedi.
Geride kalan 7 ay içerisinde Aksaray, Kayseri, Sinop, Amasya, Tokat ve Ordu gibi birçok ile ve ilçeye gezi düzenlediklerini kaydeden Ağbal, “Aynı şekilde tüm fotoğraf severleri de Çorum’a davet etmiş bulunmaktayız” ifadesini kullandı. Ağbal’ın konuşmasının ardından resim sergisinin kurdelesi protokol üyeleri tarafından kesildi.
Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, Özel İdare Genel Sekreteri Ömer Arslan, Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük, Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Erkan Elfaz Ermiş, Tabip Odası Başkanı Dr. Mustafa Azak, Çorum Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Yönetim Kurulu Başkanı Muzaffer Yıldırım ile çok sayıda davetlinin katıldığı sergi, 6 Şubat 2016 Cumartesi günü saat 17.00‘ye kadar açık kalacak.



(Taner ŞİMŞEK)
Editör: TE Bilisim