Açılışa Ak Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, Belediye Başkanı Zeki Gül, AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, AK Parti Belediye Başkan Adayı Halil İbrahim Aşgın, TSO Başkanı Çetin Başaranhıncal ve çok sayıda davetli katıldı.

İşyeriyle ilgili bilgi veren firma sahiplerinden Ümit Sancur, ülkeyle katma değer sağlamak amacıyla üç ortak bir Çorum markası olarak Coffee&Study’i kurduklarını, Amasya ve Sivas’ta da şubelerinin bulunduğunu ifade etti. Hedeflerinin yılsonuna kadar 7 şubeye ulaşmak ve 2020 yılı sonunda ise 20 şubeyi açmak olduğunu kaydeden Ümit Sancur, Coffee&Study’de öğrencilerin ders çalışabilecekleri sessiz ortam da bulunduğunu kaydetti. Coffee&Study’de dünya kahvelerinin tadılabileceğini, alanında uzman personeli sayesinde kahveyi Coffee&Study’de tadanın başka yer arayışı içerisinde girmeyeceğini belirten Ümit Sancur, kahvenin istenilen tarza göre taze çekildiğini söyledi.

Eğitim destekli bir cafe olduklarını dile getiren Sancur, müşterilerin getirdikleri kitapların oluşturulan kütüphanede tutulduğunu belirli bir sayıya geldiğinde de köy okullarında kütüphane oluşturmak için kullanıldığını söyledi.

Yapılan açıklamanın ardından Coffee&Study’nin açılışı gerçekleştirildi. AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan işyerinin hayırlı olmasını ve bol kazançlar getirmesini diledi.

(Erkan BAYATLI)

Editör: TE Bilisim