CHP Belediye Başkan Adayı Özgür Kılıç, İl Başkanı Hasan Eray Tüfekçi, Merkez İlçe Başkanı İsmail Kalender, parti yöneticileri, Belediye Meclisi ve İl Genel Meclisi adayları ile birlikte Bahabey Caddesi esnafını ziyaret ederek, seçilmesi halinde gerçekleştireceği projeler hakkında bilgiler verdi.

Sabah saatlerinde başlayan ziyaretlerde Bahabey Caddesi esnafı tarafından büyük bir ilgi ve sevgiyle karşılanan CHP Belediye Başkan Adayı Özgür Kılıç, tek tek işyerlerini ziyaret ederek, esnafın hal hatırlarını sorup, 31 Mart yerel seçimleri için destek istedi.

“HEP BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ HEP BİRLİKTE KAZANACAĞIZ”

“Güzel günler göreceğiz” diyen Belediye Başkan Adayı Özgür Kılıç, tüm Çorum’u kucaklayan bir meclis listesi oluşturduklarını belirterek, “Biz Çorum’u seviyoruz. Bu kentin havasını soluduk, suyunu içtik. Hiç kimseyi ötekileştirmeden herkesin başkanı olacağım. Çorum’u yeniden barış ve kardeşlik kenti haline getirmek için tüm hemşehrilerimizi kucaklayacağız” şeklinde konuştu.

Kentin sorunlarını ve çözüm yollarını bildiklerini, 31 Mart’ta yurttaşların vereceği destekle seçimi kazanmaları halinde vakit geçirmeden halkçı belediyeciliği hayata geçirmek için işe koyulacaklarını dile getiren CHP Belediye Başkan Adayı Özgür Kılıç, “Çocuklarımıza güvenli, huzur içinde ve yaşanılır bir kent bırakmak için hepimize büyük görevler düşmektedir.

Sizlerden tek isteğimiz; çocuklarımız ve geleceğimiz için sandığa giderek, oylarımıza sahip çıkmanızdır. Bu kent, 25 yıldır halkçı belediyeciliği özlemiştir. Bizlere düşen yeniden bu kentte barış ve kardeşliği yeniden tesis etmek için çalışmaktır. İnanıyor ve güveniyorum ki; 31 Mart’ta bu güvenimiz boşa çıkmayacak, halkımızın yıllardır özlemini çektiği halkçı belediyeciliği bu kentte yeniden hayata geçirmek hep birlikte çalışacağız. Yeter ki, buna inanalım, birlik olalım, beraber olalım” şeklinde konuştu.

CHP Belediye Başkan Adayı Özgür Kılıç, esnafı ziyaretinin ardından Kamu Sen ve KESK'i ziyaret ederek, görüş alışverişinde bulundu.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim