Esnaf ziyaretlerini dört koldan sürdüren CHP’liler, özellikle oy yoğunluğu olduğu bölgelerdeki çalışmalarına ağırlık verirken, bir grup Belediye Meclisi Üyesi Adayı da Cengiz Topel, Uğur Mumcu ve Emek Caddesi’ndeki esnaf ve kahvehaneleri dolaşarak, vatandaşları mutlaka sandığa gitmeye davet etti.

CHP Çorum Belediye Meclisi Adayı Av. Ahmet Özdel, özlenen halkçı belediyeciliğin gerçekleşebilmesi için tüm halka ihtiyaç bulunduğunu belirterek, “Çocuklarımız için, geleceğimiz için sandığa gitmeliyiz. Sandığa gitmek yetmez, çevremizde oy kullanmaya gitmeyenleri ikna etmek için çaba göstermemiz gerekiyor” dedi.

CHP Belediye Meclisi Üyesi Adayları Hüseyin Gazi Uysal, Şentürk Gülnaz ve Emrah Sarıtaş ile birlikte seçim çalışmaları kapsamında Cengiz Topel, Uğur Mumcu ve Emek Caddesi’ndeki esnaf ve kahvehaneleri tek tek ziyaret eden Belediye Meclisi Üyesi adayı Av. Ahmet Özdel, ziyaretlerde vatandaşlara seçim çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Kente dokunan, mutlu, yaşanabilir bir şehir oluşturabilen bir belediye için çaba gösterdiklerini kaydeden Özdel, “Bu mücadele sadece adayların, il başkanının, il yönetiminin değil tüm halkın birlikte hareket etmesiyle başarıya ulaşabilir” diye konuştu.

CHP Çorum Belediye Meclisi Adayı Av. Ahmet Özdel, adaletin olmadığı yerde yolsuzluğun ve hırsızlığın olduğunu belirterek, “Yolsuzluğu Belediye’nin kapısından içeri sokmayacağız.

Eşitlikçi, mutlu bir yönetim ile mutlu kentler oluşturacağız. Mutlu kentin temeli ise adaletin olması ile sağlanır. Adaletin olmadığı yerde yolsuzluk, hırsızlık, zulüm olur. Bu nedenle Çorum için adalet ancak bu hırsızlık ve yolsuzluk düzeninin yıkılması ile sağlanır” ifadelerini kullandı.

Cengiz Topel ve Emek Caddesi üzerinde bulunan kahvehanelerde bir konuşma yapan CHP Belediye Meclisi Üyesi Aday Av. Ahmet Özdel, 31 Mart seçimlerinde vatandaşın iki seçenekle karşı karşıya bırakıldığını belirterek, “Bir tarafta tek adamın olduğu bir düzen ve bu düzenin sonucu olan; işsizlik, yolsuzluk, hayat pahalılığı. Diğer tarafta ise ezilen ve baskı altında tutulan tüm toplum kesimleri bulunmaktadır” dedi.

Köhnemiş yolsuzluk ve hırsızlık düzeninin ancak örgütlü toplum ve bilinçli vatandaş tarafından değiştirilebileceğini vurgulayan Av. Özdel, “Bu nedenle seçimlerde oy vermek yetmez, oy vermeyenleri, oy vermeye gitmeyenleri ikna etmek, oylara sahip çıkmak, seçildikten sonra yönetime katılmak gerekir” diye konuştu. (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim