23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin demokratik rejiminin en güçlü delili olduğunu belirten Suludere, “Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere TBMM’nin açılışından bugüne kadar siyaseti; genciyle, yaşlısıyla, çocuğuyla halkla buluşma, halka hizmet aracı olarak gören tüm siyasilerin egemenlik bayramını kutlarım. Atatürk’ün de dediği gibi, gelecek çocuklarımızın, gençlerimizin eseri olacak. Bu sebeple bu büyük gün, çocuklarımız için bir onur günüdür. Taşıdığı önem gereğiyle bu günü çocuklarımıza, gençlerimize en doğru şekilde anlatmalıyız. Onlar yarınlarımızın güvencesidir. Biz bu temeli kuracak kişiler olarak her zaman çocuklarımızın en büyük destekçileri olacağız” dedi. “ÇOCUKLARIMIZ KARDEŞÇE

BARIŞ İÇİNDE YAŞAYABİLMELİ”

Öte yandan CHP Merkez İlçe Başkanı İsmail Kalender de geleceğin tohumlarının çocuklar olduğunu, bu sebeple geleceğimiz için çocuklara kardeşçe, barış içinde yaşayabilecekleri bir dünya bırakmanın önemine dikkat çekti.

Kalender mesajında şunları kaydetti:

“Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, ulusal egemenliğin ilan edildiği bu anlamlı günü, geleceğimizin teminatı çocuklarımıza bayram olarak armağan etmiştir. Bu bayram, Türkiye Cumhuriyeti’nin çocuklara verdiği değerin, duyduğu güvenin ve onların geleceğimizin mimarı olduğunun en büyük göstergesidir.” (Haber Merkezi) yürüyeceğiz. Bu umutla 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutluyor, dünyanın bütün çocuklarına barış ve mutluluk getirmesi temennisiyle çocuklarımızı sevgiyle kucaklıyorum.” (Haber Merkezi) l gelişimine katkı sağlamayı amacıyla düzenlendiğini inandığımız Kültür ve Kitap Günleri’nin ‘ben yaptım- oldubittiyle geçiştirilmesini doğru bulmadığımızı belirtmek isteriz.” (Taner ŞİMŞEK)

Editör: TE Bilisim