Gençler için langırt, basketbol ve boks oyun aletlerinin yanı sıra çocuklar için hazırlanan oyun aletleri ile veliler hem rahat nefes alıyor hem de eğleniyor. Veliler için ücretsiz çay, kahve ikramının yapıldığı Rüzgar Oyunevi’nde langırt, boks, trambolin, top havuzu, helikopter, atari, basketbol atışı ve çeşitli oyunlar bulunmakta.
Çocuklar ve gençlerin eğlenmeleri için herşeyi düşündüklerini belirten iş yeri sahibi Zafer İnaç, şimdilik 15’e yakın oyun grubu olduğunu ancak ilerleyen yıllarda oyun grubunu daha da geliştirmeyi düşündüklerini söyledi. Küçük çocuklar için trambolin ve top havuzu gibi oyun gurubu düşündüklerini belirten İnaç, çocuklar oyun oynarken velilerin de çay ve kahve keyfini yaşayabileceklerini söyledi.
Anneler sohbet ederken çocuklar da kendileri için özel hazırlanmış oyun alanında top havuzundan tramboline ve daha bir çok aktivite alanıyla eğlenceli bir gün geçirebileceklerini dile getiren İnanç, keyifli ve eğlenceli dakikalar geçirmeyen isteyen herkesi Rüzgar Oyunevi’ne davet etti.
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim