Çorum Belediye Başkan Muzaffer Külcü, çocuk iftarından sonra yaptığı konuşmada mahalle iftarları düzenleyerek iftar sofrasını binlerce kişiyle paylaştıklarını, ama çocuk iftarının kendilerini en çok mutlu eden, kendilerine huzur veren bir iftar programı olduğunu söyledi.
Bu tür güzelliklerin bütün İslam coğrafyasında da yaşanması temennisinde bulunan Başkan Külcü, “Sevgili çocuklar Rabbim cıvıltınızı, heyecanınızı, sevincinizi hiç eksik etmesin. Sizler bizim için çok önemlisiniz. Çünkü sizler bu ülkenin geleceğisiniz. Ülkemiz her alanda çok büyük bir değişiğim yaşıyor. Tabi sizi en çok eğitim ilgilendiriyor. Bizim okuduğumuz okullardan çok daha iyi imkânlara sahipsiniz. Allah'ımıza şükürler olsun her tarafta okullar var, derslikler var, spor salonları var. Sizler de bu okullarda daha iyi bir Türkiye'yi kurmak için çalışacaksınız, çalışmalısınız.” dedi.
Türkiye’nin bu günlere kolay gelmediğini, bu günlerin kıymetinin bilinmesi gerektiğinin altını çizen Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, “İçinde huzurla yaşadığımız, umutla yaşadığımız, geleceğe güvenle baktığımız bir Türkiye'yi sizler inşa edeceksiniz. Bizler onların tohumlarını atıyoruz. Bundan daha iyisini inanıyorum ki sizler başaracaksınız. Milletimizin en önemli gücü, en önemli zenginliği sizlersiniz. Sizin de bunun farkında olmanız lazım. Siz bunları yapacaksınız, buna yürekten inanıyorum” diye konuştu.






(Çorum Belediyesi)

Editör: TE Bilisim