Şahin Otomotiv Citroen Yetkili Bayii Satış Danışmanı Murat Aydoğdu, Citroen'in yeni minibüs modeli Citroen Minibüs Jumpy Space Tourer’ın 8+1 olarak yollara çıktığını söyledi.

4.60 metre uzunluğu ile segmentinde bir ilke imza atan 2017 Jumpy Space Tourer’ın 3 farklı karoser uzunluğunda olduğunu ifade eden Aydoğdu, aracın 2 bin 932 litrelik bagaj hacmi, şerit takip sistemi, trafik levha tanıma sistemi, 7 inçlik bilgi-eğlence ekranı, kör nokta uyarı sistemi gibi özelliklerinin bulunduğunu dile getirdi. Citroen Jumpy Space Tourer'in motor seçeneklerinde ise 95 beygir ile 180 beygir arasında değişen ünitelerin olduğunu kaydeden Murat Aydoğdu, vites seçeneklerinde ise otomatik ve manuel seçeneklerin yer aldığını kaydetti.

Profesyonel yolcu taşımacılığına uygun olarak geliştirilen 2017 Citroen Jumpy Space Tourer’ın iç bölümünde ise araç içi sistemlerin kontrol edilebileceği 7 inçlik bilgi-eğlence ekranı yer aldığını vurgulayan Aydoğdu, Jumpy’i yakından görmek isteyen herkesi Çorum-Ankara yolu 1. Km’de faaliyet gösteren Şahin Otomotiv’e beklediklerini sözlerine ekledi.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim