Özkurt, 50 bin TL’ye 48 ay taksit ve yüzde 1,5 faiz uygulamasının yanı sıra 36 bin TL’ye 15 ay taksit sıfır faiz ve 45 bin TL’ye 12 ay taksit sıfır faiz uygulamalarının da müşterilerine sundukları özel fırsatlar arasında olduğunu kaydetti.

Ayrıca yeni Berlingo marka araçlarda takas ve nakitlerde indirim imkanı sunduklarını dile getiren Özkurt, 26 Mayıs’a kadar showroomlarına gelerek yeni Berlingo araçları test eden çiftlerin de Fox TV’de yayınlanan ‘Yaparsın Aşkım’ yarışmasına katılma şansı elde edeceklerini kaydetti.

Ayın 10’undan itibaren yeni Berlingo’ların plazalarındaki yerini alacağını vurgulayan Serdar Özkurt, bu fırsatlardan yararlanmak isteyen ve kampanya hakkında bilgi almak isteyen tüm otomobil tutkunlarını Çorum-Ankara yolu 1. kilometresinde hizmet veren Şahin Otomotiv’e beklediklerini dile getirdi.

SERVİSTE 3 YAŞ VE ÜSTÜ ARAÇLARA % 30 İNDİRİM

Bu arada Citroen’in satış sonrası servis hizmetleri kapsamında 29 Haziran’a kadar 3 yaş ve üstü araçlarda yüzde 30 indirim imkânı ve 4 lastik alana ise 150 TL indirim kuponu imkanı sunuluyor.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim