Emniyet Müdürlüğü’nde sorgulanan Muzaffer E.’nin, cinayeti oğlu Serdar E.’nin işlediğini öne sürerek, “O gün oğlum ve Canan Güler arasında tartışma başladı. Kayıp kızım 16 yaşındaki Dilek’in yerini sorduk. O da bilmediğini söyleyip bize hakaret etti. Oğlum da koşarak eve gitti. Tüfeği alıp geldi. Ateş etmeye başladı. Sonra araç uzaklaştı. Bir ara oğlum da kayboldu. Cinayeti oğlum işledi. Benim bir suçum yok” dediği öğrenildi.

24 yaşındaki Canan Güler’in öldürülmesi, 21 yaşındaki Özgür K.’nın ise tabancayla karnından vurularak ağır yaralanması olayı ile ilgili sır perdesi aralanmaya başlandı.

Üç gün önce Çorum’da meydana gelen olayda 19 AU 427 plakalı otomobili ile Bahçelievler Mahallesi'nde bulunan Elitpark Hastanesi acil servisi önüne gelen Özgür K., yaralı olduğunu söyleyerek, hastane personelinden yardım istedi.

Hastane çalışanları tarafından araçtan çıkarılan K., sedye ile içeriye taşınarak tedavi altına alındı. Araçta bir de kadın olduğunu fark eden görevliler, onu da otomobilden çıkardı. Yapılan incelemede Canan Güler olduğu öğrenilen kadının öldüğü anlaşıldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatan İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, olayla ilgisi olduğu belirlenen Canan Güler’in komşusu 48 yaşındaki Muzaffer E.’yi gözaltına aldı.

“CİNAYETİ OĞLUM İŞLEDİ”

İl Emniyet Müdürlüğü’nde sorgulanan Muzaffer E.’nin, cinayeti oğlu Serdar E.’nin işlediğini öne sürerek, “O gün oğlum ve Canan Güler arasında tartışma başladı. Kayıp kızım 16 yaşındaki Dilek’in yerini sorduk. O da bilmediğini söyleyip bize hakaret etti. Oğlum da koşarak eve gitti. Tüfeği alıp geldi. Ateş etmeye başladı. Sonra araç uzaklaştı. Bir ara oğlum da kayboldu. Cinayeti oğlum işledi. Benim bir suçum yok” dediği öğrenildi.

Öldürülen Canan Güler’in yakın akrabası olan Erdam Ç. ise, “Kayıp kız Dilek E.’nin kaybolması gibi bir durum söz konusu değildir. Öldürülen Canan Güler’in kardeşi olan ve şuan cezaevinde tutuklu bulunan Ç. G. ile zaten arkadaştı. Bir süre Ç.G.’nin evinde dahi kaldı. Dilek E., daha sonra baba evine döndü. Kızın babası Muzaffer E., kızını eve almadı ve kovdu. Kız o gün bugün kayıptır. Bizim kızın kaybolmasıyla uzaktan yakından bu ailenin hiçbir ilgisi yoktur” dedi.

Öldürülen Canan Güler ise dün Çiftlik Mezarlığı’nda gözyaşları arasında toprağa verildi.

Polis katil zanlısı Serdar E.’yi yakalamak için çalışmasını sürdürüyor. (Yusuf ÇINAR)

Editör: TE Bilisim