Çorum Özel Hastanesi güçlü uzman hekim kadrosuna bir yenisini ekledi.

Dermatoloji (Cildiye) Uzmanı Dr. Ömer Nasuhi Selvi, Özel Hastane’de göreve başladı.

Çorum Özel Hastanesi Başhekimi, Kardiyoloji Uzmanı Dr. Gökhan Bilgili, cildiye branşının önemine işaret ederek, Çorum halkına kaliteli hizmet sunmayı ilke edindiklerini ve bu doğrultuda, Çorum’un ihtiyacı olan deneyimli dermatoloğu hastanelerine kazandırdıklarını söyledi.

HİZMET ÇEŞİTLİLİĞİ VE KALİTESİ

Hizmet kalitesini sürekli yükselttiklerini vurgulayan Dr. Bilgili, “Yatak kapasitesini ve hizmet çeşitliliğini artırarak, Çorum’a ihtiyacı olan sağlık tesisini sunmanın gururu ve mutluluğu içindeyiz” ifadesini kullandı.

Dermatoloji (Cildiye) Uzmanı Dr. Ömer Nasuhi Selvi ise, Çorum Özel Hastanesi’nde Çorum halkına hizmet vermekten gurur duyduğunu belirterek, halkın taleplerine ve ihtiyaçlarına en doğru şekilde cevap vermeye çalışacağını kaydetti.

ÖZGEÇMİŞİ

Uzm. Dr. Ömer Nasuhi Selvi 1967 yılında Yozgat İli Çekerek İlçesinde dünyaya gelmiştir. İlk, orta öğrenimini Çekerek’te, liseyi Ankara Aydınlıkevler Lisesinde tamamlamıştır.

Üniversiteyi İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesinde 1990 yılında, ihtisasını 1995 yılında Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesinde bitirmiştir.

Tokat Turhal ve Çorum Devlet Hastanelerinde 21 yıl çalıştıktan sonra 2 yıl da Çorum Özel Elitpark Hastanesinde görev yapmış, daha sonra Ankara’da Özel Lokman Hekim Hastaneleri ve Batıkent Özel Bilgi Hastanelerinde çalışmıştır.

Evli ve 2 çocuk babasıdır.

HER TÜRLÜ CİLT SORUNU

Alanında oldukça deneyimli ve başarılı olan Uzm. Dr. Ömer Nasuhi Selvi;

• Dermatoloji’de sivilce ve akne tedavisi, psoriasis (sedef), deri mantarları, cilt yanıklarının biyolojik pansuman sistem ile tedavisi,

• Dermatokozmotoloji’de peeling, botoks, fraksiyonel lazerlerle sivilce izlerinin tedavisi, lazer epilasyon ve damar lazeri, lazerle cilt yenileme alanlarında Çorum halkına hizmet verecektir.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim