CHP İl Genel Meclis Üyesi adayları Yıldız Bek ile Suat Atalay Tolamehmet, Karapınar, Güveçli, Abdalata, Boğabağı Teslim, Sazak, Çobandivan, Sarıkaya, Elköy, Ahmetoğlan, Gökçepınar, Üçköy, Örencik, Çıkrık, Kadıderesi, Yeşilyayla, Çalıca, Kayı, Mühürler, Şeyhmustafa, Sarılık, Kozluca, Sevindikalan, Gölköy, Mustafa Çelebi, Mollahasan, Karagöz, Ballıyakup, Düdüklük, Kirazlıpınar ve Küçükpalabıyık köylerini ziyaret ederek, köy sakinlerinin talep ve sorunlarını yerinde dinlediler.

“KENETLENİRSEK, ÇORUM KAZANIR, TÜRKİYE KAZANIR”

CHP Çorum İl Başkan Yardımcısı Güngör Atak ile CHP Merkez İlçe Başkan Yardımcıları Erdoğan Çakar ve Seval Yürekli’nin de eşlik ettiği ziyaretlerde yoğun ilgiyle karşılanan İl Genel Meclisi Adayları Yıldız Bek ve Suat Atalay, 17 yıldır iktidarda bulunan AK Parti’nin yanlış tarım politikaları sonucu köyleri kaderleriyle baş başa bıraktığını söylediler.

31 Mart Yerel Seçimlerine sayılı günler kala, neredeyse gitmedikleri köy, çalmadıkları kapı kalmadığını, her gittikleri köyde yurttaşların yoğun ilgisiyle karşılandıklarını ifade eden Bek ve Atalay, “Ziyaretlerde vatandaşlara tarımdan hayvancılığa, ekonomiden işsizliğe, birçok konuda fikirlerini ve çözüm önerilerini anlattık ve hemşerilerimizin istek ve sorunlarını dinledik” dediler.

“ÇİFTÇİNİN MAZOTA, GÜBREYE VE İLACA GÜCÜ YETMİYOR”

31 Mart Yerel Seçimlerinin bu kötü gidişata dur demek için önemli bir fırsat olduğunu dile getiren Bek ve Atalay, özetle şunları söylediler:

“Çiftçinin malı para etmiyor, mazota, gübreye ve ilaca gücü yetmiyor.

Atamızın ‘Milletin Efendisi’ diyerek baş tacı yaptığı çiftçilerimizi tarlasını ekemez hale getirdiler. İzlenen yanlış politikalarla buğdaydan samana, nohuttan arpaya her şeyi ithal eder hale geldik.

Köylümüz, çiftçimiz adeta kendi kaderiyle baş başa bırakılmıştır. 31 Mart Yerel Seçimleri, bu kötü gidişata son vermek için bir fırsattır.

İnanıyor ve umut ediyoruz ki; kendilerini bu hale getirenlere sandık gereken dersi verecektir.

Türkiye’nin birleştirici gücü olan CHP olarak diyoruz ki; bir araya gelerek kenetlenirsek, hepimiz kazanırız; köylümüz kazanır, çiftçimiz kazanır, Çorum kazanır, Türkiye kazanır. İnanıyoruz ki; martın sonu bahar olacaktır.” (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim